Sponsorekipage

Sponsorekipage

Här kommer presentationer på mina sponsorekipage. Jag väljer mina sponsorekipage med omsorg, förutom att träning och tävling ska tas seriöst vill jag ha en sund hundhållning och ett modernt synsätt. För mig är det viktigt att vardagen med hund innebär glädje, att man tar ansvar för hundens kropp och att man tar sig tid till att lära känna och lyssna på den, både mentalt och fysiskt - och givetvis lyssna på mina rekommendationer och kunna föra öppna dialoger.

Fr. vänster : Filur, Jack, Trigger & Alve.

De tre förstnämnda är egna uppfödningar.

Foto : Claes Arvidsson

Anna Lewitas & Everics Pim

Tävlingslydnad, klass 3


Hundträning är för mig en passion och en stor del av min egen rehab efter en trafikolycka. Då jag själv vet hur det känns att bli skadad har jag alltid varit försiktig med mina hundar. Pim kändes redan från början väldigt fartig men också väldigt instabil i kroppen. Hon har alltid haft problem med att stå på alla 4 benen när fart varit involverad. "Utan Carros förebyggande behandlingar hade vi inte varit där vi är idag."

Niklas Strumbecker & SnowZilla's Siberian Husky
Barmarksdrag

Niklas bedriver sen 2017 huskykenneln SnowZilla's Siberian Husky tillsammans med frun Rebecca. Hemma finns 8st huskys i varierande åldrar, samt 1 scandinavian hound som också tränas och tävlas. "Har tävlat aktivt inom draghundssporten i 9 år. Tävlar för tillfället i fyrspannsklassen. Under dessa år har man insett hur viktigt det är att jobba förbyggande mot skador och ordentlig rehab för snabbt tillfrisknande när olyckan är framme."


Meriter :
SM-brons 2-spann 2019
SM-silver 4-spann 2021